avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut. Am depășit limita legala de viteza, mi s-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut. Am depășit limita legala de viteza, mi s-a suspendat ...

Salut. Am depășit limita legala de viteza , mi s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile. Am deschis dosare în instanta, acum după aproape 2 ani s-a respins cererea, nu a fost definitiva, în câteva zile se termina cele 30 de zile pentru apel . Cum trebuie sa procedez după ce trec zilele pentru apel, ca să pot preda permisul la politie? Cu ce dovedesc ca este definitiv? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:41, 21 Februarie 2025
Legalizati hotarirea anterioara a instantei, in care ati pierdut procesul, ca definitiva, daca nu declarati apel, la instanta und ati avut procesul. Aveti 30 de zile dupa expirarea termenului de apel. Predati permisul in acest interval, cu o copie a hotaririi legalizate. Altfel veti avea un supliment de inca 30 de zile, conform art. 118 din OUG 195/2002.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen predare permis AbgaeSamtak AbgaeSamtak Buna ziua. Ma confrunt cu următoare situație. In luna august a anului trecut mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Vaetis Vaetis Bună seara! Am primit o hotărâre nefavorabila de la judecătoria Craiova(amenda contravențională data de IPJ+permis reținut pe 30 zile), la care pot face ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am facut o plangere contraventionala pentru anularea ... tullio tullio Buna ziua, am facut o plangere contraventionala pentru anularea procesului verbal de contraventie ( suspendare permis conducere pe 60zile). Plangerea mi-a fost ... (vezi toată discuția)