avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cumpărat o mașină de tăiat patratele 4x4mm, am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cumpărat o mașină de tăiat patratele 4x4mm, am încercat ...

Am cumpărat o mașină de tăiat patratele 4x4mm, am încercat sa o returnez dar comerciantul refuza sa preia coletul . Masina nu funcționează. Comerciantul a fost anunțat telefonic și mi spus ca pot sa o trimit.am trimis o dar a refuzat coletul . Cui ma pot adresa,la telefon nu mai răspunde.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:01, 23 Februarie 2025
Buna ziua

Depinde de situatie.
- cate zile au trecut de la cumparare?
- ati cumparat-o online sau dintr-un magazin fizic?

Daca ati cumparat-o pe persoana fizica, puteti face o sesizare la ANPC: [ link extern ] /

Daca ati cumparat-o pe persoana juridica (firma) problema o puteti rezolva numai in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Razgandire dupa cumpararea unui obiect tiberiu8mai tiberiu8mai Buna seara! Stiti cumva ceva despre existenta vreunei legi care permite sa renunti la un lucru pe care l-ai cumparat,intr-un termen de 30 de zile? Am de gand ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune - achizitie online djidji_thebest djidji_thebest Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care ... (vezi toată discuția)
Returnare produs defect AlexyaA AlexyaA Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)