avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua Ce inseamna acțiune în instanta la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua Ce inseamna acțiune în instanta la pretenții în ...

Buna ziua
Ce inseamna acțiune în instanta la pretenții în cazul neplatii unei sume de bani stabilita prin sentința judecatoreasca,inclusiv sentința cu executare silita(nerespectarea platii)
Mulțumesc!
Nu inteleg. Daca exista sentinta executorie, nu se mai poate obtine inca una.
Bună....
Este vorba de asociația de proprietari x care a avut sentința de executare silita în urma unui proces cu un proprietar dintr-un condominiu nerespectand sentința în care se menționa achitarea unei sume de bani....s-a constituit o asociație de proprietari y noua...la care prin protocol între cele 2 au trecut datoriile de pe asociația X pe asociația y....pentru recuperare proprietarul dorește recuperarea sumei prin noi pretenții...pentru ca a trecut foarte mult timp și nu a reușit recuperarea sumei din sentința

Multumesc

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu inteleg. Daca exista sentinta executorie, nu se mai poate obtine inca una.

Trebuie vazute actele, sentinta, motivul pentru care a nu a reusit recuperarea, cat timp a trecut, daca se pot trage la raspundere persoane etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, nu am fost platit timp de 7 luni, am dat in judecata ... nic67 nic67 Buna ziua, nu am fost platit timp de 7 luni, am dat in judecata si am castigat. Am mai multe intrebari: 1. valoarea sumei de recuperat este brutul sau netul? ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor de executare angcris angcris Asociatia noastra a fost actionata in judecata de catre furnizorul de apa ,iar dupa solutionarea procesului,acesta si-a pus in executare sentinta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ca nou președinte de asociatie mă confrunt cu o problema ... ReluPR ReluPR Buna ziua!Ca nou președinte de asociatie mă confrunt cu o problema stufoasă (printre altele).O garsonieră vândută prin executor figurează cu plata la zi ... (vezi toată discuția)