avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Dacă eu am un salariu 6.000 lei net și ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Dacă eu am un salariu 6.000 lei net și încasez ...

Bună ziua! Dacă eu am un salariu 6.000 lei net și încasez în cont bancar și din 6.000 lei îmi rămâne 103 lei îmi poate opri un executor toți 103 lei din cont?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 14:05, 23 Februarie 2025
Nu se înțelege...cum adică încasați 6mii, dsr va rămân 103?
Pana sa va ramana 103, executorul va ia partea poprita.
Suma probabila este 5.897 RON.Daca acesta este datoria,executorul nu se atinge de cei 103 RON. ( sper că am înțeles ce vrei să spui)

Cosmin222777 a scris:

Bună ziua! Dacă eu am un salariu 6.000 lei net și încasez în cont bancar și din 6.000 lei îmi rămâne 103 lei îmi poate opri un executor toți 103 lei din cont?

Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire asupra salariului Steluta.B Steluta.B Buna ziua, am primit urmatoarea notificare de la biroul executorului judecatoresc: \\"Prin prezenta va aducem la cunostinta faptul ca, in conf. cu ... (vezi toată discuția)
3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)
Executare silita + pensie alimentara. yamada yamada Am urmatoarea intrebare. In curand voi fi executat silit pentru neplata unui credit. Pentru ca este unul singur, imi vor opri 1/3 din salariu sau [b]maxim[/b] ... (vezi toată discuția)