Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 Elleny	                   

Buna! Va rog daca poate cineva sa imi spuna si mie care este modificarea legislativa privind sponsorizarile? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
	                    Elleny	                   

Buna! Va rog daca poate cineva sa imi spuna si mie care este modificarea legislativa privind sponsorizarile? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)

aureljoe	                   

buna ziua!
am si eu o intrebare daca o persoana sponsorizeaza  o persoana cu handicap ce benefici ii aduce sponsorului? (vezi toată discuția)
	                    aureljoe	                   

buna ziua!
am si eu o intrebare daca o persoana sponsorizeaza  o persoana cu handicap ce benefici ii aduce sponsorului? (vezi toată discuția)

marceli	                   

La aparitia legii bursele private erau deductibile fiscal , art.5 din lege.
Ulterior conform Legii 343/2006 privind modificarea Codului fiscal se abroga art.5 ... (vezi toată discuția)
	                    marceli	                   

La aparitia legii bursele private erau deductibile fiscal , art.5 din lege.
Ulterior conform Legii 343/2006 privind modificarea Codului fiscal se abroga art.5 ... (vezi toată discuția)