avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Angajatorul a \'\'uitat\'\' de 3 luni sa vireze banii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Angajatorul a ''uitat'' de 3 luni sa vireze banii pentru o poprire ...

Angajatorul a ''uitat'' de 3 luni sa vireze banii pentru o poprire pe salariu,ce pot face in aceasta situatie,am descoperit acum uitandu-ma intamplator pe extrase bancare parca simteam ca ceva nu este in ordine .Cum remediez situatia.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 25 Februarie 2025
Vorbiti cu acesta sa vireze suma de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii neachitate auraama auraama Buna Ziua, Daca am datorii la banca ( suma de 3000 Ron), loc de munca incadrat cu CM si apartament propietate personala. Executorul mi-a pus propire pe ... (vezi toată discuția)
Sume nevirate poprire codrinaionescu codrinaionescu Buna ziua! In 2017 s-a infiintat poprire pe salariul meu ca urmare a solicitarii executorului judecatoresc. Angajatorul mi-a retinut in fiecare luna, in ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc alexandraoana alexandraoana Buna ziua. O persoana are poprire pe salariu direct la banca unde primeste veniturile din salariu. Banca vireaza lunar catre executor suma poprita. Persoana a ... (vezi toată discuția)