avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă mama se droghează și se prostituează copiii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă mama se droghează și se prostituează copiii pot fi lăsați ...

Dacă mama se droghează și se prostituează copiii pot fi lăsați la bunici?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 09:04, 27 Februarie 2025
Minorii pot fi lăsați la tata sau la bunici însă este indicat sa aveți o hotărâre judecatoreasca în acest sens pentru ca altfel mama poate sa vina oricand și sa-i ia acasă.
Contactați un avocat care sa va sprijine in acest demers și sa discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare acestei situații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul Andreeacalin32 Andreeacalin32 Copilul locuiește cu mine, adică mama lui ..tatăl este la munca in strainatate..ne-am despărțit.. eu si muncesc in țară..Copilul sta cu bunica ..mama ... (vezi toată discuția)
Bună. se poate șterge numele persoanei de la tată (el nu este ... Andy1978!#* Andy1978!#* Bună. Se poate șterge numele persoanei de la tată (el nu este tatăl biologic al copilului) din certificatul de naștere dacă și el este de acord? (vezi toată discuția)
Pot pleca cu copilul de acasa fara acordul tatalui? maria2412 maria2412 Sunt mama unui copil de aproape 3 luni. Eu cu tatal copilului nu suntem casatoriti. Tatal copilului este trecut in certificatul de nastere al copilului. ... (vezi toată discuția)