avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Sunt divorțată, dar eu și fostul meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Sunt divorțată, dar eu și fostul meu soț stăm ...

Bună ziua! Sunt divorțată, dar eu și fostul meu soț stăm în aceeași casă. În luna iulie 2022 am băgat divorț de el ( procesul s-a încheiat în martie 2023). În luna septembrie 2022 am achiziționat o mașină pe care am plătit-o numai eu, el nu a contribuit. Această mașină intră la partaj trebuie să o împart cu fostul soț,? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 28 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e bun comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ClaudiaDarius07 ClaudiaDarius07 buna ziua. sunt divorțat de 3 ani di as vrea sa deschid partajul in tribunal deoarece fosta mea soție nu vrea la notar pentru ca nu e de acord să ... (vezi toată discuția)
Divort pe cale amiabila, partaj CrsAlex CrsAlex Buna ziua! Am si eu o intrebare.... eu si sotul meu dorim sa divortam pe cale amiabila. de ceva timp se tot razgandeste si imi pune conditii. intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Sfaturi solutionare partaj MMoniq MMoniq De curand am divortat (copilul a ramas in custodia mea) si urmeaza sa trec printr-un proces de partaj pentru a-mi recupera bunurile cumparate din veniturile ... (vezi toată discuția)