avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am mari nelămuriri cu privire la venitul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am mari nelămuriri cu privire la venitul încasat ...

Buna ziua,

Am mari nelămuriri cu privire la venitul încasat fiind pe concediu medical.
La final de decembrie trebuia să mă întorc la serviciu de pe maternitate, dar fiind însărcinată și cu câteva probleme, medicul ginecolog mi-a dat concediu medical. Maternitatea a fost în jur de 3400 Ron, venitul brut că salariat 5100 Ron, iar concediul medical mi-a fost plătit cu aproximativ 1600 Ron ceea ce mi se pare absurd. Mi s-a explicat că se calculează 75% din maternitate pe care o consideră venit brut. Este legal și corect acest calcul?

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediu de maternitate? Mihaelaama Mihaelaama Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu modalitatea de calcul a indemnizatiei pentru concediu de maternitate. In prezent sunt in CIC1 cu o indemnizatie lunara de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal ganca ganca de luna viitoare o sa fiu in concediu de risc maternal am inteles ca legea spune ca se acorda 75% din salar adica daca eu am avut 1600 ron brut si net ... (vezi toată discuția)