Bună seara! Va rog daca ma puteți ajuta cu o informatie in legatura cu arhiva de la SC Dacodac Studio SRL București. Am lucrat în acord din 1994 pana în 2003. Am nevoie de adeverință pentru veniturile brute pana în martie 2001. Mulțumesc
Buna ziua,
Revin cu rugamintea daca se poate sa imi spuneti ce am de facut.
De la Registrul Comertului am primit un certificat constatator in care scrie ca lichidatorul judiciar a fost MANTA si ASOCIATII SPRL. I-am trimis un mail domnului Manta Gabriel Dinu (lichidatorul judiciar), rugandu-l sa imi comunice unde se afla arhiva societatii DACODAC STUDIO SRL care a fost in insolventa. Raspunsul dumnealui a fost "Arhiva SC DacoDac a ramas in grija administratorului acesteia. Am directionat e-mailul dvs. catre el si mi-a raspuns ca o sa faca investigatii. O sa dureze ceva timp pana vom primi un raspuns pt.ca administratorul dar nu mai locuiește in Bucuresti."
Conform legii daca o firma nu mai exista arhiva nu trebuia predata unei firme de arhivare spre pastrare?
Trebuie sa ma adesez justitiei?
În cazul persoanelor juridice pentru care s-a declarat falimentul, finanțarea transferului arhivei către un operator economic autorizat să presteze servicii arhivistice se va face, cu prioritate, de către lichidator, din fondul de lichidare, în condițiile art. 4 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenței, cu modificările și completările ulterioare, sau, după caz, din averea debitorului.