avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

buna ziua.am un imprumut la o banca, pe persoana fizica,imprumut pentru care am girat un imobil.in cazul in care nu mai pot achita creditul,banca poate sa-mi execute si alte bunuri ,in afara de imobilul girat?
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 13:44, 11 Februarie 2010
buna ziua!
banca este creditor privilegiat, intrucat are un drept de ipoteca asupra imobilului.
daca banca nu isi va indestula creanta din acest imobil, va putea sa urmareasca si celelalte bunuri mobile/imobile pe care le aveti in proprietate, fiind in acest caz creditor chirografr.
da, daca prin executare nu se va acoperi debitul, accesoriile si costurile executarii...

succes
av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca pe apartament Lawyer Criminal Lawyer Criminal 1.apartament ipotecat de la cumparare...plus 2.masina cumparata in leasing cu a doua proprietate....poate sa ma execute siliti executorul in ce priveste ... (vezi toată discuția)
Ipoteca te scuteste de debit ? Badger Badger Daca ai un credit ganatat cu ipoteca si valoarea imobilului ipotecat scade sub valoarea creditului (din motive obiective, ex. caderea pietei imobiliare...) si ... (vezi toată discuția)
Executare silita zumy zumy Buna ziua! am girat cu apartamentul in care locuiesc pentru o linie de credit a unei firme, in anul 2007. In contractul de imprumut mai exista si un alt ... (vezi toată discuția)