avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ,am semnat un contract de vânzare cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ,am semnat un contract de vânzare cu o firma care ...

Bună ziua ,am semnat un contract de vinzare cu o. firma care vinde aspiratoarele kirbi,datorită unui agent goarte insistent care în ciuda faptului ca iam spus ca nu cumpăr el tot îmi făcea oferte cum ca dacă obține un preț bun sa batem palma și pina la urmă a convins-o pe Soția mea. După semnarea acestui contract el l-am întrebat de termenul returnării iar el mi-a spus ca nu există așa ceva, după care n-ea arătat o rubrica în care era scris ca nu avem dreptul la retur.oare se mai poate rezilia acel contract ?ce ma sfătuiți..mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Simba 0000 , utilizator 15:51, 6 Martie 2025
Aceeas problema o am si eu.am semnat ieri contractul cu ei ...prin invaluire ..nush..iar azi i-am sunat sq le zic k nu il mai vreau si k il dau retur.a u zis k imi vor da un raspuns maine sau cel tarziu luni.ce mai pot face sa ies din inselatoria asta?
Multumesc

Cristisim a scris:

Bună ziua ,am semnat un contract de vinzare cu o. firma care vinde aspiratoarele kirbi,datorită unui agent goarte insistent care în ciuda faptului ca iam spus ca nu cumpăr el tot îmi făcea oferte cum ca dacă obține un preț bun sa batem palma și pina la urmă a convins-o pe Soția mea. După semnarea acestui contract el l-am întrebat de termenul returnării iar el mi-a spus ca nu există așa ceva, după care n-ea arătat o rubrica în care era scris ca nu avem dreptul la retur.oare se mai poate rezilia acel contract ?ce ma sfătuiți..mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!!!!am aflat ca sunt client enel pt gaze naturale..contractul ... Paras1 Paras1 Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul fiind falsificat...nu am semnat nimic...am cerut originalul de la ei și spun ca nu au ... (vezi toată discuția)
Asigurarii ContSters205948 ContSters205948 AM INCHEIAT O ASIGURARE LA O FIRMA CU PLATA SIMESTRIALA MI S-A SPUS DE LA INCEPUT DE CIND AM INCHEIAT POLITA CA DUPA 3 ANI DE ZILE POT SA SCOT DOAR 80% DIN ... (vezi toată discuția)
Contract prestare servicii agentie imobiliara civik civik Buna ziua, Ma gasesc intr-o situatie destul de gri, intr-un contract de prestare servicii cu o agentie imobiliara, cu urmatorul obiect: \"Obiectul ... (vezi toată discuția)