avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Varsta pensionare_discutie cu dl Carp
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta pensionare_discutie cu dl Carp

Buna dimineata,
Revin la discutia avuta cu dl Carp in data de 1 Martie, cu rugamintea de a-mi raspunde la inca o intrebare (nu ma pricep si nu sunt lamurit complet):
'La 58 ani si 9 luni fara penalizare?"
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Rosca Marian , utilizator 11:44, 3 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
-Fara penalizare daca indeplineste contia de stagiu complet contributiv de 35 ani + 5 ani de stagiu de cotizare.
-Daca nu indeplineste, va fi cu penalizare.
Multumim mult dle Carp. Sunteti un adevarat profesionist!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie la 60 de ani fara penalizare? DanutBogdan DanutBogdan Buna ziua, Am 60 de ani (in august 2025), 34 de ani de contributie la pensii, 5 ani de facultate la zi, 9 luni de armata, 9 luni de somaj in anul 1996. Pot ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare Rosca Marian Rosca Marian Buna dimineata, IN SOLICITAREA MEA ANTERIOARA NU AM FOST SUFICIENT DE CLAR!! Stiu ca este 1 Martie dar sotia ar vrea sa stie daca se poate pensiona INCEPAND ... (vezi toată discuția)
Pensionare buna dimineata...am rugamintea de a ma ajuta cu un ... zakazaka zakazaka Pensionare Buna dimineata...Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la problema mea .Mentionez ca sunt femeie, nascuta in noiembrie 1967,am 35 de ani ... (vezi toată discuția)