avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul blocului a încasat salarii o perioada ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul blocului a încasat salarii o perioada buna fără ...

Administratorul blocului a încasat salarii o perioada buna fără să aibă atestat de admin. După cît timp se prescrie această faptă? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dr@gosch , utilizator 17:26, 8 Mai 2025
Mulțumesc. Știți care este timpul prescrierii ref la art. 244 NCP?

Dr@gosch a scris:

Buna ziua,

Eu ma refeream la modul cum a incasat banii pt salariu, cel care a pretins ca a prestat asa zisa munca de administrator, dar fara avea atestatul si toate celelalte acte necesare.

Apropo toata poveastea asta la limita ar putea fi interpretata ca inselaciune, fals si uz de fals, lucruri care intra sub incidenta CPP, cu toate ca pina acuma nu am auzit de vreun administrator care sa suporte consecinte penale, pina acum.

Bună ziua,

Acesta chiar este unul din lucrurile pe care am încercat să le expun și anume ori a reușit să aibă un contract cu asociația respectivă în condițiile în care acel pretins administrator nu deține atestatul de administrator, doar dacă l-a obținut printr-un mijloc dubios (ceea ce m-ar duce cu gândul la fals, uz de fals și înșelăciune) ori dacă nu-l are și este pe principiul lasă ca merge și așa (ceea ce m-ar duce cu gindul tot la ceva mai puțin legal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere pentru fals si uz de fals aymar aymar Buna ziua, va rog sa ma lamuriti daca ,folosind un fals pentru obtinerea unui credit ipotecar , la o anumita banca in 2007,contract pe o perioada de 30 ... (vezi toată discuția)
Prescrie fapta fals in declaratii dancerhd dancerhd in anul 2005 am luat un bilet de odihna si tratament intr-o statiune decontat de catre firm aunde lucrez, nu am fost plecat in statiune iar politia mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Ncpen renunţă la aplicarea pedepsei faţă de inculpatul i. ... Remus xander Remus xander NCPEN renunţă la aplicarea pedepsei faţă de inculpatul I. R. A. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de inselaciune si uz de fals, fapte prev. şi ... (vezi toată discuția)