avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Nu stiu cum sa procedez in cazul unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Nu stiu cum sa procedez in cazul unei persoane( membru ...

Buna ziua! Nu stiu cum sa procedez in cazul unei persoane( membru de familie) , in care nu vrea sa isi medicamentele prescrise de medicul psihiatru. De asemenea ma ameninta, ma santajeaza, e violenta verbal si fizic,ma jigneste si ma ameninta cu dosare penale. Cum sa procedez si imi imi cer scuze de deranj.
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 17:34, 3 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti posibilitatea sa internati persoana nevoluntar , macar arati-i legea si amenintati-o si d-voastra poate se potoleste iar daca nu , chiar puteti pune asta in practica . www.avocatnet.ro/articol_662...
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare nevoluntara-legea sanatatii mintale LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Avem o persoana in familie care de aproximativ 3-4 luni da semne de depresie psihica. Mentionez ca a fost internata o data la spitalul Obregia sub ... (vezi toată discuția)
Alcoolic putintica_rabdare putintica_rabdare Exista vreo procedura juridica prin care sa poti obliga o ruda alcoolica sa se interneze intr-un centru de dezalcoolizare sau intr-un camin de batrani? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are ... ArielNow ArielNow Buna ziua, Am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are simptomele unei tulburări mintale și sunt destul de grave. Persoana in cauza nu este ... (vezi toată discuția)