avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara ajutati-ma cu un răspuns, am făcut un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara ajutati-ma cu un răspuns, am făcut un cont la ce ...

Bună seara ajutatima cu un răspuns am făcut un cont la ce de la net bet contul la făcut cu datele soției am băgat 100 lei și am câștigat 3000 lei dar acum cei de la net bet spune că nu poate să facă retragerea pe motiv că depunerea a fost după cardul , contul meu de bani ! Este legal așa ceva !?sa nu mai facă plata !?
Depinde de termeni si conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca refuza sa inchida un cont de salariu ValentinC79 ValentinC79 In urma unei neintelegeri, banca mi-a pus un comision aiurea pentru care am facut plangere la ANPC, am castigat si banii mi-au fost restituiti. Odata cu ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)
Acum aproximativ o luna am câștigat un jackpot de 1,808,000 ... lexa0109 lexa0109 Acum aproximativ o luna am câștigat un jackpot de 1,808,000 de lei pe VladCazino. Acest Cazino mi-a cerut o verificare la doua carduri pe care le-am folosit ... (vezi toată discuția)