avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa de salubritate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa de salubritate

Taxa de salubritate
Bună ziua. Întrebarea mea este daca este legal că primăria să taxeze salubritatea pt o locuință (casă) unde nu domiciliază nimeni. Menționez că este casa părintească moștenită, eu locuind la bloc la alta adresă, la care mi se retine această taxă.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:18, 4 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrati pe site-ul primariei respective (sau interesati-va direct la sursa) si vedeti exact ce precizeaza regulamentul de salubrizare al localitatii respective, in privinta cererii si dovezilor ce trebuie prezentate pentru a fi scutit de taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin ca mostenire parinteasca, in calitate de unic ... dumcus57 dumcus57 BUNA ZIUA. Detin ca mostenire parinteasca, in calitate de unic mostenitor, o casa intr-o comuna apropiata de SUCEAVA. Consiliul local al respectivei comune ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori să știu dacă e normal ca pentru ridicarea ... artimon artimon Bună ziua , as dori să știu dacă e normal ca pentru ridicarea gunoiului menajer să plătesc preț întreg și pentru locația din buletin și pentru casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am mare nevoie de ajutor. eu locuiesc cu soțul și ... Isabella1 Isabella1 Buna ziua am mare nevoie de ajutor. Eu locuiesc cu soțul și copii în Brasov . Mama mea locuiește în Bacău. Eu și soțul platim salubritatea în Brasov ... (vezi toată discuția)