avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!As dori sa aflu cine deține arhiva ITA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!As dori sa aflu cine deține arhiva ITA Slobozia, Autobaza ...

Buna ziua!As dori sa aflu cine deține arhiva ITA Slobozia, Autobaza 2,perioada 1975-1991, pentru adeverință pensionare.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:49, 12 Martie 2025
Intrebati , aici, daca stiu ceva :
[ link extern ] /
Am întrebat la Arhivele naționale,dar nu au informații.
Vedeti la ONRc care este starea societatii TRANSIL SA din Slobozia - fosta ITA Ialomita.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am luat legătura cu administratorul TRANSIL, el zice că nu știe unde se află arhiva.
Atunci va fi foarte greu de obtinut ceea ce doriti dvs , daca nimeni nu stie unde se afla arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta ... DianaMARGA3 DianaMARGA3 Bună ziua, Știe cumva cineva unde se află arhiva pentru fosta I.T.S.A.I.A București care ulterior a devenit Agrotransport București? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori sa stiu cum pot gasi arhiva ita bucuresti autobaza ... claudia1960 claudia1960 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A. Multumesc. (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)