avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Cu data de ieri 04.03.2025 trebuia sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Cu data de ieri 04.03.2025 trebuia sa intru in prenatal, ...

Bună ziua!

Cu data de ieri 04.03.2025 trebuia sa intru in prenatal, șeful meu mi-a comunicat faptul că am dreptul la 21 zile CO pt anul 2025 și il pot lua pe tot urmând sa intru in prenatal cu data de 01.04.2025.

Întrebarea mea este: am dreptul la toate cele 21 zile de CO chiar daca urmează sa intru in prenatal la începutul lui Aprilie?
Cel mai recent răspuns: DeniLaura , utilizator 13:06, 5 Martie 2025
Pentru anul 2025 aveti dreptul doar la CO aferent perioadei 01.01.2025 - data intrarii in CCC.
Adică din 01.01.25 pana in 05.05.25 (data cu aproximație a nașterii copilului), corect?
Pana la terminarea concediului postnatal , aveti dreptul la CO.
Am înțeles.
Mulțumesc pentru răspuns!

Cornel Vasile a scris:

Pana la terminarea concediului postnatal , aveti dreptul la CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Samy37 Samy37 Buna ziua , sunt însărcinată in 6 luni și vreau sa mi iau concediu de odihna pe anul asta , câte zile de concediu beneficiez ? Am dreptul la tot concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)