avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua Am certificatul de proprietate al unui ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua Am certificatul de proprietate al unui spatiu comercial ...

Buna ziua
Am certificatul de proprietate al unui spatiu comercial care a fost eliberat în baza legii nr15/1990.Am actele topografie ale spatiului inregistrate la cadastru in 1993,pv între mine si primarie ca nu sunt litigii.

Primăria a eliberat o autorizatie de reabilitare bloc cu un pv de receptie pe baza căruia s-a emis carte funciară pe o altă persona.

Cei de la primarie refuza sa recunoască.
Cei de la ocpi mi-au spus că dacă primaria rectifica pv de recepție pot face rectificare carte funciară.
Ce este de facut?

Vă multumesc!

Alte discuții în legătură

Problema schimbare tarla Panciu Panciu Buna ziua, Am urmatoarea problema: doresc sa vand un teren dobandit in urma cu 15 ani, prin act de partaj. In perioada aceea, terenul apartinea de comuna X ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate asupra unui teren 'ascuns'/'ratacit' de primarie. acum, refuzul de a ne da pv de punere in posesie. ce optiuni am? cris.j cris.j Situatie: In anul 2008 tatal meu a deschis un proces impotriva Primariei pentru recuperarea unui teren din zona Grozavesti (din perspectiva unui mostenitor). ... (vezi toată discuția)
Acte pentru casa construita fara autorizatie - cum o inregistres, pentru a putea face cadastru si intabulare pentru a vinde imobilul? atuxela atuxela Salut, In 1990 am cumparat un teren cu casa batraneasca 3 camere, specificanduse in actul de vanzare cum ca cladirea nu a fost contruita cu autorizatie. ... (vezi toată discuția)