avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Handicap grav cu asistent personal (dializă) poate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Handicap grav cu asistent personal (dializă) poate muncii 8ore/zi ...

Handicap grav cu asistent personal (dializă) poate muncii 8ore/zi ? Menționez că lucrează la CFR și conform bolii (boală renala stadiul 5) nu mai poate concura la siguranța circulației, dar conform ccm i se poate atribui un post la 8 ore . Nu dorește să se pensioneze pe caz de boală (49 ani /25 in câmpul muncii). Vrea să muncească dar nu se mai poate pe funcția pe care o avea . Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua ! Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)
Salutare,stiu ca poate nu trebuie sa adresez aici aceasta intrebare ... ALEXYmihai ALEXYmihai Salutare,stiu ca poate nu trebuie sa adresez aici aceasta intrebare dar poate a mai trecut cineva prin aceasta situatie si ma poate indruma sau imi da un ... (vezi toată discuția)
Incadrare pensie de invaliditate mihailaion mihailaion Va supun atentiei urmatoarea sesizare- contestatie: Sunt bonlav de polichistoza renala(boala genetica), diabet zaharat tip 2(cu insulina), obezitate, am ... (vezi toată discuția)