avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Aș dori să știu dacă cheltuielile judiciare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Aș dori să știu dacă cheltuielile judiciare trebuiesc plătite ...

Aș dori să știu dacă cheltuielile judiciare trebuiesc plătite înaintea unei sentințe, hotărâri , finalizarea procesului?
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 14:18, 6 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cheltuielile judiciare se stabilesc ca si obligatie prin hotărârea judecătorească, deci ulterior pronunțării se pot plăti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara danaoli danaoli am divortat de curand si as dori sa stiu daca trebuie sa platesc pensie alimentara de la deschiderea procesului sau de la data cand primesc hotararea (vezi toată discuția)
Plata taxe judiciare danaa1 danaa1 Buna dimineata, Am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine cum se procedeaza la plata taxelor judiciare. Situatia este in felul urmator. Am avut doua ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)