avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Dacă am facut o plangere pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Dacă am facut o plangere pentru înșelăciune, ...

Bună ziua. Dacă am facut o plangere pentru înșelăciune, am fost înșelată cu niste bani pe care i am dat si persoana îmi dă banii înapoi, pot renunta la plângere prin împăcarea părților?

Alte discuții în legătură

Retragere plangere inselaciune sau impacare am facut plangere ... abc111 abc111 Retragere plangere inselaciune sau impacare Am facut plangere penala pentru inselaciune unei persoane. Dar nu mai vreau sa fiu pus pe drumuri la tribunal ... (vezi toată discuția)
Plangere penala puffytel puffytel Daca am depus plangere penala pentru inselaciune, o mai pot retrage, sau cum pot renunta la ea? Mentionez ca nu mi-am recuperat prejudiciul, nici nu m-am ... (vezi toată discuția)
Am vândut mai departe, după două zile de la cumpărare, o mașină luată de la un samsar iar acum cumpărătorii mă acuză, pe nedrept, de înșelătorie. ce risc în situația asta? Eugen ref Eugen ref Buna seara! Am cumpărat din Resita un autoturism înmatriculat in Franta de la un intermediar. Am avut numai masini cu cutie manuala iar aceasta având cutie ... (vezi toată discuția)