avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca mi am uitat poseta cu bani intr o cabina de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca mi am uitat poseta cu bani intr o cabina de proba, cineva ...

Daca mi am uitat poseta cu bani intr o cabina de proba, cineva mi a luat banii si poseta a lasat o acolo, am fost la politie si pe camere se vede o singura persoana a mai intrat in acea cabina, dar nu tecunoaste ca i a furat. Ce poate fi facut?
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 12:46, 16 Martie 2025
Referitor la observația mea anterioară legată de utilizarea camerelor de supraveghere, subliniez faptul că autoritățile polițienești au legitimitatea de a accesa înregistrările video. Este posibil ca, în anumite unități comerciale, camerele de supraveghere să capteze imagini și din zona ușilor de acces către garderobe, și nu in interiorul acestora. Aceasta permite o monitorizare eficientă a fluxului de persoane, facilitând identificarea celor care intră și ies în intervalul specificat. Desigur, responsabilitatea cercetărilor revine în totalitate poliției. În acest context, am formulat o observație ironică, subliniind că perspectiva exprimată anterior de utilizatorul "Lonapak" pare a fi mai puțin ancorată în realitate.
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2025
LexConsultant, utilizator
"Nu e Chat ce spui tu" :))))
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte furt calificat prima abatere Lupix Lupix Buna ziua, acum aproape 4 luni am furat dintr-un club o poseta (beat fiind) si am mers la toaleta cu aceasta aruncand-o in cosul de gunoi. Am fost surprins pe ... (vezi toată discuția)
Publicarea imaginilor video - furt cristinamaf cristinamaf Buna ziua. In incinta unui magazin a fost surprinsa o domnisoara care a furat un produs aflat pe raft. Magazinul este supravegheat video. Exista vreo lege care ... (vezi toată discuția)
Supravegherea audio si video la birou IRINA86RO IRINA86RO Buna ziua, Am si eu o nelamurire in ce conditii este legala supravegherea audio si video intr-un birou?Precizez ca incasam bani de la agenti iar apoi seful ... (vezi toată discuția)