avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Doresc să cumpăr o casa la prețul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Doresc să cumpăr o casa la prețul de 90.000€ ...

Bună ziua! Doresc să cumpăr o casa la prețul de 90000€ ,casa trebuie renovata. Vânzătorul dorește să îi facă o depreciere . Mă afectează în vreun fel asta după cumpărare? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:13, 6 Martie 2025
Buna ziua

Ce insemna "vanzatorul doreste sa ii faca o depreciere"? Vrea sa declarati la notar, in contractul de vanzare-cumparare un pret mai mic decat cel adevarat?

Restul banilor cum ii veti da? Cash (tranzatiile intre persoane fizice cash mai mari de 50000 lei/zi nu sunt permise si nici fragmentarea platilor pentru ascunderea scopului).

E greu de spus cum va va afecta. Cine stie ce motive are omul ala.

Pararea mea e ca legati inutil la cap si riscati sa va complicati viata pe viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Dator dupa executarea silita? bge bge Buna ziua.As dori sa va intreb daca, in cazul unui credit ipotecar contractat acum trei ani in valoare de 54.000 CHF ,am ajuns in imposibilitatea de a mai ... (vezi toată discuția)