avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diagnostic aberant dat de un dentist
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diagnostic aberant dat de un dentist

Buna ziua,
Daca dau in judecata un dentist, care mi-a dat verbal un diagnostic total gresit, pot avea castig de cauza?
De fata a fost o asistenta, raport medical nu am, exista doar consultul in sistemul cabinetului medical...
Desi nu era specialitatea lui, mi-a spus ca am o boala autoimuna, fara tratament, cu urmari grave in viitor....asta mi a provocat un stres imens, cu timp si bani investiti ulterior., pentru a afla ca e total eronat.
Ce pot face sa il fac sa raspunda pentru diagnosticul grav eronat?
Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 09:28, 10 Martie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
În lipsa oricăror acte medicale șansele sunt infime.Va dați seama că asistenta respectiva nu o sa declare ce doriți dvs.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde cu ce recomandari ati plecat de acolo, ce zice fisa dv. de pacient...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu s-a facut nici o lucrare, nu apare nici o recomandare scrisă. Iar la o lucrare simpla probabil nu fac recomandare scrisă. Doar pe un bilețel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis in stomatologie lilisk lilisk am iinceput acum 2 ani sa colaborez cu un dentist pentru a-mi reface dantura doar ca acel medic este total pe langa ... orice dinte imi punea imi cadea am ... (vezi toată discuția)
Malpraxis Parisien Parisien Buna ziua!Am un nepot in varsta de 7 ani,noi fiind musulmani,poate stiti ca la noi botezul consta in taierea imprejur(circumcizie).In urma cu cateva luni cand ... (vezi toată discuția)
Neglijenta stomatologica! Patrascanlili Patrascanlili Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in aceasta problema: anul trecut tata si-a facut o lucrare dentara(proteza) iar medicul nu l-a informat si nici indrumat , ... (vezi toată discuția)