Buna daca avem un contract intre sotul meu si o persoana care a imprumutat o suma de bani fara dobanda dar in cazul in care nu plateste sa dea inapaoi 1% pe zi este legat? Si as putea cere numai cat ar fi legal? Tin sa precizez ca atunci firma lor era in pierdere si cu ajutorul banilor a
reusit sa isi revina si invart sume mari de bani deci nu sunt persoane saarace doar micinoase si inselatoare Multumesc !
Sper ca aveti avocat, ca nu inteleg prea multe din mesajele dv... Aveti deja o hotarare? Inca nu e gata ce? Procesul? Dupa ce aveti o hotarare? E cea de la fond?
Buna da avem o hotarare de fond unde s-a decis sa primim restul sumei de bani si cheltuieli de judecata in proportie de 70 % dara fara a primit penalizati de intarziere sau dobanzi . Dar nu vreau sa va retin stiu cat este de important timpul la toata lumea .Multumesc
Cum scap de camatari?
aalleex
Va rog ajutati-ma! Parintii mei au luat bani imprumut de la camatari, le-am dat pana acum dobanzi impresionante si, nereusind sa le platim suma datorata, din ... (vezi toată discuția)