avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna daca avem un contract intre sotul meu si o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna daca avem un contract intre sotul meu si o persoana care ...

Buna daca avem un contract intre sotul meu si o persoana care a imprumutat o suma de bani fara dobanda dar in cazul in care nu plateste sa dea inapaoi 1% pe zi este legat? Si as putea cere numai cat ar fi legal? Tin sa precizez ca atunci firma lor era in pierdere si cu ajutorul banilor a
reusit sa isi revina si invart sume mari de bani deci nu sunt persoane saarace doar micinoase si inselatoare Multumesc !
Sper ca aveti avocat, ca nu inteleg prea multe din mesajele dv... Aveti deja o hotarare? Inca nu e gata ce? Procesul? Dupa ce aveti o hotarare? E cea de la fond?
Buna da avem o hotarare de fond unde s-a decis sa primim restul sumei de bani si cheltuieli de judecata in proportie de 70 % dara fara a primit penalizati de intarziere sau dobanzi . Dar nu vreau sa va retin stiu cat este de important timpul la toata lumea .Multumesc
Regret, nu inteleg ce anume sa va mai spunem noi daca justitia deja s-a pronuntat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de camatari? aalleex aalleex Va rog ajutati-ma! Parintii mei au luat bani imprumut de la camatari, le-am dat pana acum dobanzi impresionante si, nereusind sa le platim suma datorata, din ... (vezi toată discuția)
Dobanzile bancare Duiliu Duiliu Cum si unde se inregistreaza dobanzile obtinute la depozitele bancare (vezi toată discuția)
Cesiune creanta-dobanzi in continuare maris331 maris331 Buna ziua Avnd in vedere ca o banca cesioneaza un credit platit cu intarziere ,SRL ul care a preluat creanta mai poate calcula dobanzi? (vezi toată discuția)