avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... O persoana fizica are un credit bancar la banca
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

O persoana fizica are un credit bancar la banca

O persoana fizica are un credit bancar la banca, acum doreste sa-si infiinteze un PFA. Poate sa plateasca rata la banca din contul PFA-ului? Se considera cheltuiala deductibila?
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:54, 7 Martie 2025
Nu are legătură una cu alta căci creditul nu e luat pe pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa - credit auto SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT Buna ziua, Tocmai mi-am infiintat un PFA cu domeniul principal de activitate 7112, fiind inginer constructor. In anul 2008 am luat un credit auto pe 7 ani, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile- pfa ludo ludo Buna ziua, Sunt \'\'tanar\'\' PFA si nu stiu unde gasesc o norma/lege din care sa inteleg ce se accepta si ce nu ca cheltuieli deductibile. De exemplu: - ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza un credit bancar in contabilitatea unei intreprinderi individuale? mirela1984 mirela1984 Buna ziua! Am o i.i. , ,neplatitoare tva. De curand, am contractat un credit bancar pe 4 ani. As dori sa ma ajutati cu modul in care se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)