avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce acte trebuie prezentate pentru a dovedi calitatea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce acte trebuie prezentate pentru a dovedi calitatea de nepot ...

ce acte trebuie prezentate pentru a dovedi calitatea de nepot de sora
Cel mai recent răspuns: familiamicu , utilizator 18:39, 7 Martie 2025
Certificatul de naștere și căsătorie al mătușii
Certificatul de naștere al tatălui (dacă e mătușă de pe tată) sau Certificatul de naștere și căsătorie al mamei (dacă e mătușă de pe mamă)
Certificatul dvs de naștere (și de căsătorie- dacă sunteți femeie și ați luat numele soțului)
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu demonstrare filiatie? Bogdanra Bogdanra Buna ziua strabunicii mei au avut doua fiice. Una din ele mi-a fost mie bunica din partea tatei. A doua fiica a avut o alta fiica care nu a mai avut niciun ... (vezi toată discuția)
Dreptul moştenire copii şi nepoti szabo33 szabo33 Eu locuiesc in Turcia oraşul Mersin de 21 ani.Eu am 2 baieti .Am doua surori bune numai din partea mamei dupa tata sint vitrege. Eu ce drept am ca moştenire ... (vezi toată discuția)
Buletin cu nume gresit de 58 de ani tan1968 tan1968 Mama casatorita Gioglavan urma cu 58 de ani descopera acum, la 80 ani, cand trebuie sa isi schimbe buletinul din cauza schimbarii domiciliului, ca nu o poate ... (vezi toată discuția)