avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am aș o întrebare. Vreau să particip la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am aș o întrebare. Vreau să particip la un concurs ...

Bună ziua!
Am aș o întrebare. Vreau să particip la un concurs pentru o funcție publică. Acum sunt în CCC. Dacă câștig concursul, cum pot să procedez? Există posibilitatea să vin la noul job după terminarea CCC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:35, 10 Martie 2025
Daca sunteti admisa la concurs , veti suspenda c.i.m. /raportul de serviciu pana la data terminarii CCC, apoi cu ziua urmatoare va prezentati la munca.

Intre timp veti inceta si raportul de munca vechi.
Va multumesc pentru răspuns. La dosarul de concurs am atașat și o adeverință de la actualul loc de muncă unde era specificat ca contractul este suspendat în baza art.51 alin.1 lit.a. Sa inteleg ca instituția organizatoare de concurs accepta situația atât timp cât am fost admisă, și nu are un temei legal sa nu ma angajeze și apoi imediat sa-mi accepte cerere de continuare CCC, daca trec de concurs?
Da, o poate accepta aceasta situatie.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare concurs in concediu de crestere a copilului mira-j mira-j In situatia in care contractul de munca este suspendat fiind in CCC , pot participa la un concurs pentru alt post intr-o institutie publica? Daca da, cum ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul preavizului Nicole09 Nicole09 Buna seara, Peste cateva zile concediul meu de cresterea copilului se va termina si voi intra in preaviz, pe care l-am primit de mai bine de o luna, dar este ... (vezi toată discuția)
In cazul in care contractul de munca este suspendat fiind in ... amb24a amb24a In cazul in care contractul de munca este suspendat fiind in CCC , pot participa la un concurs pentru alt post in aceeasi institutie publica, mai exact, lucrez ... (vezi toată discuția)