avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Este e-Factura OBLIGATORIE pentru PFA-uri in 2025?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Este e-Factura OBLIGATORIE pentru PFA-uri in 2025?

Este e-Factura OBLIGATORIE pentru PFA-uri in 2025, în cazul unei PFA fără TVA care emite o factură către o persoană juridică? Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 9 Martie 2025
e-Factura a devenit obligatorie în relația dintre firme (B2B) la 1 ianuarie 2024
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ong - activitate organizatie profesionala constm constm Un ONG - activitate organizatie profesionala- organizeaza anual congresul profesional si incaseaza taxe de participare (conf.statutului) de la persoane fizice. ... (vezi toată discuția)
Regimul tva în cazul clienților non-ue insomnia13ro insomnia13ro Bună ziua, Am două întrebări: 1. Cazul meu concret: Sunt traducător PFA neplătitor de TVA. Am doi clienți persoane juridice non-UE (din SUA și ... (vezi toată discuția)
Firma tip srl fara angajați sebihosu67@gmail.com sebihosu67@gmail.com Bună seara,am o firma tip Srl.Nu am angajați,sunt doar unic administrator,nu sunt plătitor de tva.Acum plătesc 16% impozit pe profit.Cu ce ma afectează pe ... (vezi toată discuția)