avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Aș dori sa aflu cine deține arhiva ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Aș dori sa aflu cine deține arhiva Institutului ...

Buna ziua, Aș dori sa aflu cine deține arhiva Institutului Național pentru Recuperare și Educație Speciala a Persoanelor Handicapate (I.N.R.E.S.P.H.) in perioada 1992-1994. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 10 Martie 2025
Înființat mai întâi în subordinea Ministerului Învățământului, ca Centru Metodologic pentru Recuperarea Copiilor și Tinerilor Handicapați, prin HG nr. 586/1990, își schimbă denumirea în Institutul național pentru recuperare și educație specială a persoanelor handicapate, ulterior în Institutul Național de Studii și Strategii privind Problemele Persoanelor cu Handicap, restructurat în 2003, prin OG nr. 14/2003 privind înființarea, organizarea și funcționarea ANPH, publicată în M. Of, I, nr. 63/2003.

Intrebati la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea gradului de handicap al copilului ionsilviu ionsilviu mi sa luat ,indemnizatia de handicap la copil de 2 ani si nu stiu ce sa fac pentru ca nu este corect.........copilul nu poate sa manance bine pentru ca i-a ... (vezi toată discuția)
Dreptul la asistenta sociala.drepturile copilului si ale adultului cu handicap.incadrarea in grade de handicap catalin_just catalin_just Acest subiect nu a fost inca abordat pe forum. O importanta categorie sociala din Romania este direct interesata de aceasta tema.Parintii care au copii cu ... (vezi toată discuția)
Standard de firma vornicu lumi vornicu lumi va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pentru obtinerea standardului de firma,pentru ca mai nou,inspectorii OPC,se leaga de acest lucru si amendeaza ... (vezi toată discuția)