avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de munca hartuire morala, psihica,jigniri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de munca hartuire morala, psihica,jigniri

Hartuire morális,psihica la locul de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:48, 11 Martie 2025
Detalii
METODOLOGIE din 12 octombrie 2023 privind prevenirea și combaterea hărțuirii pe criteriul de sex, precum și a hărțuirii morale la locul de muncă
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problemă cu şeful..urlă şi înjură tot timpul..orice ... Santiego12@ Santiego12@ Am o problemă cu şeful..urlă şi înjură tot timpul..orice aş face nimic nu ii convine (vezi toată discuția)
Am citit ca a fost emis : ghidul pentru implementarea metodologiei ... Iencean stefan Iencean stefan am citit ca a fost emis : Ghidul pentru implementarea metodologiei privind prevenirea și combaterea hărțuirii pe criteriu de sex, dar și a hărțuirii ... (vezi toată discuția)
Hartuirea la locul de munca tromar tromar Ce dovezi trebuie aduse instantei de judecata pentru a demonstra hartuirea la locul de munca ? Ce sentinta poate aplica instanta in acest caz ! Va rog sa ... (vezi toată discuția)