avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Aveți idee dacă mai sunt notari români ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Aveți idee dacă mai sunt notari români in Italia ...

Bună ziua! Aveți idee dacă mai sunt notari români in Italia pentru o declarație notariala pentru alocația de stat din România?
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 14:26, 11 Martie 2025
"Notarul" din strainatate este Consulul, mergeti la consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire notariala din strainatate pt buletin Maria-Gratiela Maria-Gratiela Buna ziua, As dori sa stiu daca o imputernicire facuta la un birou notarial din strainatate, este valabila in Romania dupa traducerea si respectiv ... (vezi toată discuția)
Mostenire GabryGabry GabryGabry Buna ziua,sper sa ma puteti ajuta, am fost anuntata ca am de primit o mica mostenire,(suscesiune),care sunt pasi care trebuie sa_ i fac,notar?anaf? .precizes ... (vezi toată discuția)
Autocertificare doina33ro doina33ro Exista in Romania posibilitatea unei \"autocertificari\",ar fi o declaratie pe proprie raspundere care sa inlocuiasca temporar o declaratie notariala? Sant in ... (vezi toată discuția)