avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare pentru punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare pentru punct de lucru

Localitatea in care am primit autorizatie de functionare pentru un punct de lucru, a cedat administratia terenului unde am punctul de lucru unei alte localitati, practic am primit o noua adresa in noua localitate, fara ca punctul de lucru sa se mute fizic altundeva. Acum am nevoie de un certificat constatator cu noua adresa pentru autorizatia de functionare in noua localitate! Cum procedez sa-l obtin, desigur cu aceleasi coduri caen autorizate?
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 14:28, 11 Martie 2025
Trebuie depus un dosar la ONRC. Puteti sa apelati la un avocat pentru sprijin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitate microintreprindere la sediul social alexu33 alexu33 Buna ziua! Sunt asociatul unic al unei microintreprinderi pe care am creat-o depunand personal documentele la ONRC. Urmeaza sa efectuez activitati de ... (vezi toată discuția)
Cod caen firma cu 3 canale de vanzare Paliul Paliul Buna ziua Avem o firma care vinde online, in magazin si pe teren produse pentru amenajari interioare. caen principal 4752 si multe altele in actul constitutiv ... (vezi toată discuția)