avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... infractiune de inselaciune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

infractiune de inselaciune?

buna ziua

Ma aflu in situatia unei probabile inselaciuni: am contractat prin OLX servicii de livrare mobilier, prestatorul a tot amanat livrarea iar de cateva saptamani nu mai reactioneaza la email sau tel. Exista contract semnat. S-a platit avans 50%
Am facut plangere la Politie, aceasta declinand-o motivand ca este de competenta civila
Rog clarificare daca sa insist cu plangerea penala pentru inselaciune sau sa il actionez in judecata

Multumesc
Alex

Alte discuții în legătură

Am fost țepuit de un individ care face mobilă la comandă. ce aș putea face ca să-mi recuperez banii? Narcis Oprea Narcis Oprea Buna ziua! Pe data 6.05.18 m.am hotarat impreuna cu prietena mea sa facem un dressing si un pantofar pe hol, dupa cateva search pe net am gasit o pagina de fb ... (vezi toată discuția)
Ieri am facut o mare greseala. am gasit un anunt pe olx cu un ... mariuspisica28 mariuspisica28 Ieri am facut o mare greseala. Am gasit un anunt pe olx cu un telefon si era din alt oras. Tipii mi-au spus ca sunt firma, mai exact bsg amanet si nu pot ... (vezi toată discuția)
Ce as putea face pentru recuperarea avansului dat pt un mobilier? alyC alyC Buna, la inceputul lunii august am apelat la o cunostinta pentru executia unui mobilier de bucatarie ( respectivul are un PFA), pentru care am platit un ... (vezi toată discuția)