avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vechime pentru pensie, concediu medical Bună ziua! ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vechime pentru pensie, concediu medical Bună ziua! Mama mea ...

Vechime pentru pensie, concediu medical

Bună ziua! Mama mea a fost operată de cancer și a stat în concediu medical 555 de zile. Ea este angajată la stat, ca asistentul meu personal, eu având handicap grav. Cineva i-a spus recent că perioada de concediu medical nu intră la vechime. E adevărat? În 2013 nu era așa legea. S-a schimbat între timp?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
AnaMaricica, utilizator
Cel mai recent răspuns: AnaMaricica , utilizator 19:46, 12 Martie 2025
Concediul medical (obisnuit)
- In perioada 1.04.2001-1.01.2006 este stagiu necontributiv
- Dupa 1.01.2006 este stagiu contributiv
Dar concediul maternal pe perioada 2002-2006 are stagiu contributiv? Mulțumesc pentru răspunsuri.

Cornel Vasile a scris:

Concediul medical (obisnuit)
- In perioada 1.04.2001-1.01.2006 este stagiu necontributiv
- Dupa 1.01.2006 este stagiu contributiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pensia si concediul medical Dadla Dadla Buna ziua, concediile medicale altele decat cele legate de boli profesionale, maternitate sau cresterea copiilor se scad din anii de vechime? (vezi toată discuția)
Concediul medical pentru cancer considerat vechime pentru pensie? mtrufin mtrufin buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma indrumati - sotul meu a fost diagnosticat cu cancer in martie 2012 si beneficiaza de concediu medical pana in ... (vezi toată discuția)
Contributie somaj RAMOnaBC RAMOnaBC buna seara,am si eu o nelamurire:pe durata concediului de risc maternal,angajatorul plateste contributia de somaj???eu in perioada17 aprilie 2006-28 aprilie ... (vezi toată discuția)