avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pensia si concediul medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pensia si concediul medical

Buna ziua, concediile medicale altele decat cele legate de boli profesionale, maternitate sau cresterea copiilor se scad din anii de vechime?
Cel mai recent răspuns: Dadla , utilizator 20:22, 11 Martie 2025
Concediul medical (obisnuit)
- In perioada 1.04.2001-1.01.2006 este stagiu necontributiv
- Dupa 1.01.2006 este stagiu contributiv,
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime pentru pensie, concediu medical bună ziua! mama mea ... AnaMaricica AnaMaricica Vechime pentru pensie, concediu medical Bună ziua! Mama mea a fost operată de cancer și a stat în concediu medical 555 de zile. Ea este angajată la ... (vezi toată discuția)
Pensionare - concediile medicale din perioada 1995-2001 hanna1 hanna1 Buna ziua, puteti s-ami spuneti daca concediile medicale din perioada 1995-2001 se scad din vechime? (Intreb pentru ca daca se scad poate nu-mi ies cei 15 ani ... (vezi toată discuția)
Concediile de maternitate si de incapacitate temporara de munca mateiurodica mateiurodica Concediile de maternitate sau de boala sunt considerate ca stagiu de cotizare la pensie? (vezi toată discuția)