avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Toaletare si taiere copaci din curtea proprie, la sat ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Toaletare si taiere copaci din curtea proprie, la sat Am studiat ...

Toaletare si taiere copaci din curtea proprie, la sat
Am studiat mai multe topicuri, dar nu m-am lamurit daca este necesar sau nu sa obtin un aviz de la Primarie pentru toaletarea sau taierea unor copaci din specii comune (salcie, salcam), aflati pe domeniul privat - nu este "spatiu verde" in conformitate cu Legea 24/2007 si nici fond forestier conform Cod Silvic.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: GMD66 , utilizator 09:22, 13 Martie 2025
Am trimis la Primarie sa-mi confirme daca imi trebuie sau nu aviz pentru asa ceva.
Revin daca primesc raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toaletare arbori spatiu privat DeliaCristina DeliaCristina Buna ziua! Avem urmatoarea situatie: vila cu 6 apartamente, proprietari diferiti. Avem o curte comuna inchisa unde sunt mai multi arbori strambi care vin spre ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu pentru a taia un copac? gigione01 gigione01 Am vrut zilele trecute sa tai un salcam de cca.20-30 cm diametru din curtea mea si vecinul a sesizat Primaria!Acestia mi-au spus verbal ca trebuie sa obtin ... (vezi toată discuția)
Lege taiere arbori proprietate privata cpypst cpypst Buna ziua, Puteti sa ma indrumati catre legea aplicabila taierilor de copaci/arbori de pe un teren de proprietate privata? Nu se incadreaza in fond ... (vezi toată discuția)