avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajata cu contract pe determinat, am aflat de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajata cu contract pe determinat, am aflat de curand ca ...

Sunt angajata cu contract pe determinat, am aflat de curand ca sunt însărcinată, este posibil ca angajatorul sa nu mi mai prelungeasca contractul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 18 Martie 2025
Desigur . Contractul inceteaza de drept la data pana la care a fost incheiat , starea dvs. nu obliga angajatorul sa-l prelungeasca .
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
CHKa, utilizator
Da, este posibil sa nu vi-l prelungeasca ..cand se termina durata pentru care a fost incheiat si care ar fi data nasterii copilului?

Cornel Vasile a scris:

Da, este posibil sa nu vi-l prelungeasca ..cand se termina durata pentru care a fost incheiat si care ar fi data nasterii copilului?

Data nasterii ar fii 5 noiembrie, si contractul mai eete valabil pana pe 13 iunie
In acest caz, puteti intra in somaj , din somaj in concediu de maternitate si apoi in CCC.
Si daca as fi in concediu de risc, ce s ar intampla dupa ce expira contractul?

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, puteti intra in somaj , din somaj in concediu de maternitate si apoi in CCC.

Alte discuții în legătură

Drepturi gravida Cristyna92 Cristyna92 Buna ziua Sunt angajata la o firma cu contract pe determinat ,lucrez la aceasta firma de aprox 1 an si 2 luni si in tot timpul acesta mi s-a facut ... (vezi toată discuția)
Cm determinat la gravide JR_23 JR_23 Buna ziua, Tocmai ce am aflat de sarcina,iar CM este determinat(prelungire a 2-a oara) pana in iunie 2012.Data nasterii ar fi in mai 2012. Ce drepturi am? ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal in timpul caruia se termina contractul pe perioada determinata. cum pot primi in continuare indemnizatia? amo44 amo44 Buna ziua, Sunt insarcinata in 4 luni si sunt in concediu de risc maternal. In data de 16 octombrie de incheie insa contractul de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)