Chiar așa s-a întâmplat!
Sunt probe la dosar ( declarațiile celor 2 martori propuși de reclamant și 1 martor propus de pârâta ( soția supraviețuitoare) și interogatoriul pârâtei care recunoaște că din septembrie 2001 și până în luna aprilie 2002 a locuit in casa părintească din localitatea Draganesti-Olt, iar la începutul lunii octombrie 2001, a venit și fratele meu la iubita concubină în Draganesti-Olt, este interogatoriu pârâtei la dosar, luat pe data de 10 octombrie 2020.
Fratele meu nu a contribuit cu 1 leu la înmormântarea mamei noastre, că nu avea serviciu și era vai de capul lui și cu atât mai mult nu avea bani de tren să ajungă din Draganesti-Olt la Mangalia.
Nu vreți să înțelegi că, practic, fratele meu nu avea nicio sursă de venit din care să trăiască?
Spuneți că trebuie să dovedesc că nu a acceptat moștenirea după mama noastră.
Tocmai asta voi face la apelul de la Tribunalul Constanța Secția I Civilă, Completul A2, care s-a înregistrat în luna aprilie 2022 și s-a suspendat în temeiul art.413 alin.1 pct.2 din Codul de procedură civilă, până la darea unei soluții definitive în dosarul penal nr..../P/2021 înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, privind infracţiunea săvârşită de medicul psihiatru care a eliberat adeverința medicală falsă, care atestă discernământul fratele meu, fără să-l fi examinat psihiatric, nici măcar nu l-a văzut în viața ei, darămite să-l consulte și in care nu s-a dat o soluție definitivă.
Dacă aveați timp să citiți toate aceste lucruri, pe care le-am prezentat în luna martie 2025, nu mai erați așa mirată și surprinsă acum, în luna iulie 2025.
Sau, este rea voința în aprecierea faptelor din partea dumneavoastră.
La sfârșitul apelului, voi posta pe acest site decizia civilă a Tribunalului Constanta, în care se va arăta faptul că instanța de apel mă va declarat unic moștenitor al mamei mele, iar intimata pârâtă , soția supraviețuitoare, nu va primi nimic moștenire după mama mea, pe care a batjocorită și umilit-o și pe care a băgat-o in pământ din 1998 și până în 2001, când a murit.
Dacă mama ar putea ști, că acest judecător MEȘCA IONUȚ-CEZAR, ( acuma este la Judecătoria Bolintin Vale) care a dat hotărârea nr.153/ 03.02.2022 prin care i-a atribuit în proprietate și deplină posesie casa acesteia, s-ar răscruci în mormânt de durere și nedreptate.
Ați pus întrebarea "De ce nu ați cumpărat apartamentul dvs.?".
Dacă ați fi citit ce am scris anterior, ați fi observat că nu este vorba de un apartament, ci de o casă nationalizata, pe care subsemnatul am cumpărat-o in temeiul Legii nr.112/1995, plătind ratele lunare atât în timpul vieții mamei mele ( 29.07.1997- 22.09.2001) , in 29.07.1997 s-a încheiat contractul de vânzare-cumpărare dintre GOLD RA MANGALIA și mama mea, cât și după decesului mamei, pe data de 01.10.2001 am achitat 6 ani de rate, care trebuiau plătite până în 2007 ( perioada de rate era de 10 ani, 1997-2007).
Nu puteam să fi încheiat contractul de vânzare-cumpărare întrucât CHIRIAȘ, ERA MAMA MEA și nu eu, fiul acesteia, că s-a cumpărat imobilul mamei mele în condițiile Legii nr.112/1995.
Am tras concluzia că ori nu cunoașteți legislația privind succesiunea, ori sunteți rău intenționată și căutați să cădeti totdeauna în picioare, ca pisica.
Nu am dorit să vă mai dau replica, dar, văzând ce afirmații ați putut face, nu m-am putut abține.
Și mai spuneți că sunteți notar public.
Toate
raluk0207 a scris:
Ce convenabil! Tocmai în primele 6 luni după decesul mamei fratele s-a mutat cu concubina în județul Olt :))
Nu a mișcat un pai și jumate de an nu a mai dat pe acasă. N-a venit la pomeni, la parastase.
Iar în a 7-a lună s-a întors.
Doar că mai trebuia și dovedit acest aspect, că niciun judecător nu decade pe cineva din drepturile succesorale, doar pentru ca spune așa un alt moștenitor.
Acceptarea moștenirii nu este condiționată nicăieri de existenta vreunui bun.
Pot sa accept o moștenire și ulterior sa vad dacă defunctul deținea ceva în proprietate.
Fratele dvs avea calitatea de succesibil al mamei, având dreptul la 1/2 din apartament.
Dvs tot nu vreți sa înțelegeți ca acceptarea moștenirii este indivizibila. Adică privește TOT ce avea defunctul la data morții, dar și tot ce va dobândi ulterior.
De ce nu ați cumpărat apartamentul dvs?