avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de lauzie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de lauzie

Am o intrebare. Daca sotia nu poate lua 42 de zile de concediu de lauzie postnatal, pentru ca au fost prea multe prenatal (au ramas 37 de zile), nu mai poate lua concediu de ingrijire copil? Sau ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: bernix , utilizator 10:09, 3 Noiembrie 2006
Daca in urma compensarii intre concediul pentru sarcina si concediul pentru lauzie raman de efectuat mai putin de 42 de zile din concediul pentru lauzie, concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului se acorda numai dupa parcurgerea, de la nastere, a acestei perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului merla merla Buna ziua! Voi naste in luna ianuarie 2 baieti gemeni si am cateva nelamuriri cu privire la indemnizatia pe care o vom primii: 1.pot intra ambii parinti in ... (vezi toată discuția)
42 zile obligatorii de postnatal florin96 florin96 Va rog sa ma lamuriti si pe mine.Sotia mea vrea sa isi ia concediu prenatal retroactiv incepand cu 7 ianuarie 2009. Vrea sa-si ia cele 84 zile de prenatal dau ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ioanaep ioanaep Buna ziua, In ceea ce priveste plata concediului prenatal de FNUASS de 126 zile am urmatoarea intrebare. Se poate lua concediu prenatal dupa nastere mai ... (vezi toată discuția)