avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal sa fac act aditional la un contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal sa fac act aditional la un contract de munca si sa-l ...

Este legal sa fac act aditional la un contract de munca si sa-l trec din perioada nedeteminata in perioada determinata, persoana e insarcinata si vrea sa-si ia concediu si recupereaza mult mai repede banii de la Casa de Sanatate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 13 Martie 2025
Este legal, dar operatia nu poate fi transmisa in aplicatia REVISAL.
De ce nu pot transmite in revisal modificarea CIM? La control cum justific?
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2025
DENYYY, utilizator
pentru ca aplicatia nu permite din cate stiu eu.
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc! Am verificat, nu se poate transmite in Revisal. Ar trebui incetat si facut unul nou dar ea e insarcinata si nu am voie sa incetez contractul
Vb cu ea si vedeti daca este de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Operare si transmitere revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Ma confrunt cu urmatoarea problema; Un salariat caruia i-a incetat cim-ul in luna octombrie pe 30, Acesta a fost operat in revisal cu acord parti in data de ... (vezi toată discuția)
Revisal probleme dumi32 dumi32 Am urmatoarea problema in ceea ce priveste programul Revisal si poate ma puteti ajuta cu un sfat, daca in Revisal au fost introduse contractele pe perioada ... (vezi toată discuția)