avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozitare o pensie din străinătate?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozitare o pensie din străinătate?

Bună ziua! Are voie statul Român să impoziteze o pensie din străinătate a unui cetățean străin cu rezidenta in România ignorând evitarea dublei impuneri?
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:43, 21 Aprilie 2025
Nu. Statul roman nu impoziteaza pensia obtinuta in strainatate. Cum ar face-o?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe castig in strainatate ENTELECHEIA ENTELECHEIA Am o intrebare: se impoziteaza in Romania castigul obtinut in strainatate cand el e deja impozitat acolo? Ce se intampla in cazul castigurilor obtinute in ... (vezi toată discuția)
Venit dividende din strainatate Username040518 Username040518 Salut! Detin cateva actiuni la o firma din Franta, iar anul acesta am primit si dividende. S-a retinut la sursa impozitul aferent, insa nu stiu daca sunt ... (vezi toată discuția)
Impozit venit strainatate dinup dinup Buna ziua, An citit diverse post-uri legate de impozitarea salariului obtinut in strainatate dar doresc un raspuns exact pentru cazul meu. Lucrez la o ... (vezi toată discuția)