avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Certificatul de moștenitor făcut în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Certificatul de moștenitor făcut în București ...

Bună ziua. Certificatul de moștenitor făcut în București dar bunurile sunt din alt județ. Trebuie depus actul la OCPI în București și în județul de unde sunt bunurile sau doar în județul respectiv ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:05, 13 Martie 2025
Depuneti copii dupa certificatul de mostenitor la ambele sedii OCPI, sa nu aveti surprize.
Intabularea se face online, fie de către cadastrist, fie de notarul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunsuri contradictorii vali_085 vali_085 \"certificatul de mostenitor atesta doar calitatea de mostenitor , nu si dreptul de proprietate\" - am citat un avocat Atunci cum este posibil ca un ... (vezi toată discuția)
Socrii nu îmi dau acces în curtea comuna pentru ... Mihaela Das Mihaela Das Bună ziua!Socrii nu îmi dau acces în curtea comuna pentru a întra în casa soțului cu care am 2 copii și care s a sinucis.Trebuie sa fac succesiune ... (vezi toată discuția)
Partajarea bunurilor imobiliare cu certificate de mostenitori, fara acte de proprietate Florin_04 Florin_04 Buna ziua! Se poate face partajarea unor bunuri imobiliare in cazul in care s-a facut in trecut succesiunea (s-au eliberat certificate de mostenitori) dar nu ... (vezi toată discuția)