avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! Proba rezultata prin suprapunerea planului ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! Proba rezultata prin suprapunerea planului cadastral ...

Buna ziua!
Proba rezultata prin suprapunerea planului cadastral peste ortofotoplan este luata in calcul in instanta?
Mai exact ortofotoplanul arata cum aratau parcelele la data generarii lui geospatial si daca actualmente limitele intabularilor se incadreaza pe acea parcela din ortofotoplan se considera ca parcela se afla pe pozitia ei originara.Da sau nu?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Intabulari suprapuse musteataflorin musteataflorin Buna seara Am si eu o problema cu o intabulare a unui teren extravilat suprapus peste un teren vecin, efectiv suprapunerea este de max 49 cm ipotenuza (in ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit AFANFANA AFANFANA In anul2006 un vecin face cadastru propietati sale i-l pune hortofoto plan ,optine nr cadastral acum in 2015 doresc sa fac si eu cadastrul pe propietatea de ... (vezi toată discuția)
Suprapunere parcele trenuri Alex_Rat Alex_Rat Suprapunere parcele trenuri, Buna ziua, Tatal meu are o parcela de teren extravilan intabulata in 2002 cu numar cadastral si carte funciara cu schema ... (vezi toată discuția)