avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. In cat timp, după ce am luat la cunostinta ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. In cat timp, după ce am luat la cunostinta ca mi-au ...

Buna ziua. In cat timp, după ce am luat la cunostinta ca mi-au fost divulgate datele cu caracter personal de catre o institutie publica, pot depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sesizare anspdcp bizbiz bizbiz Buna ziua. Am nevoie de o informatie. In firma la care am lucrat au fost anumite nereguli si angajatorul mi-a produs un prejudiciu material prin prelucrarea ... (vezi toată discuția)
Publicarea m.o. online, si a datelor personale amh amh Buna ziua, am o problema legata de publicarea Monitorul Oficial pe diverse website-uri cum ar fi kurtyan.org sau docstoc.com. Atunci cand dau un search pe ... (vezi toată discuția)
Plangere la o institutie publica in baza legii nr. 677/2001 geo-vem geo-vem Am facut o plangere la o institutie publică in baza legii Nr. 677/2001 art.13 ,dacă datele mele cu carcter personal au fost prelucrate am asteptat cele 15 ... (vezi toată discuția)