avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Lucrez la o primarie si ma intereseaza ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Lucrez la o primarie si ma intereseaza lamurirea unui ...

Buna ziua! Lucrez la o primarie si ma intereseaza lamurirea unui aspect ce tine de domeniul constructiilor si de contabilitate. Avem in patrimoniu o cladire care se afla in stare foarte proasta si necesita demolare. Proiectul demolarii este depus la Cons. Judetean, mai fiind necesara pentru emiterea AC o declaratie notariala din partea vecinilor. Intrebarea este urmatoarea: poate fi incadrata lucrarea la investitii in contabilitate, avand in vedere ca titlul e demolare? in proiect se specifica clar ca se vor face subzidiri peretilor vecinilor, intrucat asa a cerut CJ. Sau aceasta lucrare trebuie trecuta pe capitolul administrare?

Alte discuții în legătură

Demolarea e considerata investitie? Diana Bleoca Diana Bleoca Buna ziua! Lucrez la o primarie si ma intereseaza lamurirea unui aspect ce tine de domeniul constructiilor si de contabilitate. Avem in patrimoniu o cladire ... (vezi toată discuția)
Demolare pereti neportanti in apartament LNX91 LNX91 Salut, am de demolat 2 pereti neportanti, am experitza tehnica si totul e ok, am scos certificatul de urbanism in care se mentioneaza la \"Alte acorduri\" ... (vezi toată discuția)
Demolare perete camara aigabi aigabi Buna ziua, Am cumparat de curand un apartament intr-un bloc vechi. L-am cumparat prin imprumut bancar. Acum am inceput sa-l renovez si as fi vrut sa daram ... (vezi toată discuția)