avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, aș dori sa știu dacă pot fi salariat si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, aș dori sa știu dacă pot fi salariat si sa beneficiez ...

Bună ziua ,aș dori sa știu dacă pot fi salariat si sa beneficiez si de pensie de invaliditate conform noilor modificari Legea 360/20023 și OU127 /2024 .Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 14 Martie 2025
Pensionarii de invaliditate pot cumula pensia cu alte venituri indiferent de gradul de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cumula pensia de invaliditate gr.1 si gr.2 respectiv pensia de urmas gr.1 sau gr.2, cu un venit activitati dependente (angajat) sau independete(profesii liberale) kisslevente kisslevente Bună ziua, Sunt o persoană cu dizabilitati încadrat în gradul 1 de handicap și beneficiez de o pensie de invaliditate ( iar un prieten încadrat în grad ... (vezi toată discuția)
Srl persoană cu handicap de grad i și pensie Elena28alexa Elena28alexa Bună seara, după ultimele reglementări din 2023, o persoană cu handicap de grad I și cu pensie, poate deține un SRL? (vezi toată discuția)
Va intreb daca un pensionar cu pensie de stat miltara, cu grad ... ienachi ienachi Va intreb daca un pensionar cu pensie de stat miltara, cu grad de invaliditate II, poate lucra ca salariat si daca poate cumula pensia cu salariul, (avand in ... (vezi toată discuția)