Aș avea o speță care îmi dă bătăi de cap ca și președinte asociatie de proprietari. Am adresat o întrebare și celor de la ANSPDCP în acest sens, dar nu au știut concret să îmi dea un răspuns.
Dacă o asociatie nu are imprimanta și trimite emailuri unui centru de copiere pentru a printa actele asociației, acte care conțin date cu caracter personal ale proprietarilor, pentru a avea bon fiscal și a pune suma aferentă în intretinerea proprietarului în interesul căruia sunt îndeplinite actele, încalcă Regulamentul de protecție al datelor cu caracter personal?
Este interes legitim?
Sunt acte care conțin date cu caracter personal, spre exemplu în cazul în care se face o cerere de chemare în judecata, în aceasta pentru a fi admisă trebuie trecute date personale ale proprietarului, iar aceea se printeaza la un centru de copiere.
Manuela Rășină
Administrator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Puneți documentele care pot conține date cu caracter personal pe un stick, mergeți la centrul de copiere și printați-le pe loc. Sunt de părere că nu e în regulă să le trimiteți pe e-mail.
Dar centrele de copiere și ele ar trebuie să respecte Regulamentul privind datele cu caracter personal.
Să șteargă în ziua respectivă emailurile primite și să nu furnizeze nimănui niciun fel de date primite de la clienți.
Spre exemplu, nu toată lumea are imprimanta și poate vine cineva cu anumite acte, gen notariale, acte care conțin pe lângă datele numitului și datele personale ale altei persoane și le are pe email, le trimite centrului de copiere în vederea printări, și atunci este încălcat Regulamentul datelor cu caracter personal?